Billy en Jessie slapen niet meer bij elkaar

Billy en Jessie slapen niet meer bij elkaar

Billy en Jessie willen elkaar ruimte geven voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling en daarom zetten ze vandaag een nieuwe stap in hun “relatie”. Jessie stelt namelijk voor om de bedden uit elkaar te halen en zo niet alleen geestelijk, maar ook fysiek afstand te nemen. Billy vindt het een goed idee, maar wel drastisch dat Jessie dan ook naar een andere kamer wil gaan. Jessie vindt het de juiste stap. Als we afstand nemen moeten ze ook echt afstand nemen. Ik zal nog op zoek gaan naar een nieuwe slaapplek, maar dat is iets wat hij ik regel voegt hij eraan toe. Billy wil wel zeggen dat haar gevoelens voor Jessie niet zomaar gaan verdwijnen, ondanks dat hij ergens anders gaat liggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *