Billy is trots op het proces van Jessie

Billy is trots op het proces van Jessie

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia. Billy heeft een gesprek met Jessie gehad. Ze is met name trots op wat hij momenteel behaald heeft. Eerder gaf Jessie namelijk toe problemen met alcoholgebruik te hebben. De groep wil hem steunen in het niet meer drinken. Een paar moeilijke dagen zijn voorbij en Jessie is redelijk op weg om zichzelf te verbeteren. Billy neemt hem daarom even apart en benadrukt dat ze trots op hem is. Ze ziet dat hij echt wil stoppen met drinken, want iets zeggen en doen liggen ver uit elkaar. Je mag trots zijn op zichzelf voegt ze eraan toe. Jessie zelf zegt niet veel terug, maar laat zelf ook weten voelt zelf ook dat hij een enorme stap heeft gezet op weg naar een betere Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 12:50

    Betere jessie? Was hij slecht dan … nee beetje veel verslaaft . Dat wel . Maar dat lukt hem alleen met proffesionele hoor en niet met de inwoners . Zit niet in dr goede omgeving daarvoor . En 2? Dagen als het zo is ? Nou sterkte jessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *