Bekijk hier de Utopia inside extra terug

Bekijk hier de Utopia inside extra terug

Tijd voor een extra editie van Utopia inside. Afgelopen maandag was er namelijk een live in de loods concert met als thema the next boy/girl band. Hier waren 4U en GRLBND samen met de Blonde Tigers in Utopia voor dit concert. Tijdens dit concert heeft Do de camera erbij gepakt en heeft een extra editie voor Utopia inside gemaakt. Ze geeft onder andere een rondleiding maar neemt je ook mee “achter de schermen”. Benieuwd naar deze speciale aflevering? Bekijk deze hieronder dan terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *