Een broek van Billy werd gedragen tijdens een aflevering the next girl/boy band

Een broek van Billy werd gedragen tijdens een aflevering the next girl/boy band

Afgelopen avond kreeg Billy heel leuk nieuws. Ze zat er eigenlijk al een beetje op te wachten en na een mailtje werd het leuke nieuws bevestigd. Tijdens het live in de loods met the next girl/boy band probeerde Billy de vrouwelijke finalisten te overtuigen om haar broeken, Billy jeans te dragen. Maar of dat ook daadwerkelijk gebeurd is wist Billy niet. En in het mailtje wat Jessie voorleest tegenover de groep staat de definitieve bevestiging. We willen je mededelen dat Romy jouw Jeans draagt begint Jessie te vertellen. Maar veel verder dan dat komt hij niet. Billy is super blij en haar mede bewoners vliegen haar om de nek om haar met deze prestatie te feliciteren. De broeken van Billy hebben positieve aandacht gehad!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *