Romy is het gedoe in de groene slaapkamer zat

Romy is het gedoe in de groene slaapkamer zat

Afgelopen avond was er wat gedoe in de groene slaapkamer van de loods in Utopia. Romy was het zo zat dat ze maar ergens anders is gaan slapen…

Omdat het tocht in de groene slaapkamer moeten er bedden worden verplaatst. Ook heeft Cemal een kastje gemaakt, dat ook nog een plek moet krijgen. De bewoners die op die slaapkamer liggen zijn druk in de weer met de nieuwe indeling. Het duurt allemaal lang en niemand weet wat hij wil. En dat zit Romy dwars. Ze is er helemaal klaar mee en heeft op deze manier geen zin om nog op de groene slaapkamer te liggen. Tijdens het uitmesten van de stallen uit ze haar frustratie bij Rowena. Ik ben klaar met die schijtkamer benadrukt ze. Wat later meldt ze ook aan Jacco wat haar dwars zit. Hij adviseert haar zich niet zo druk te maken. Het komt allemaal wel goed met hun slaapkamer. Ben jij het met Romy eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *