Rianne wil een personal trainer regelen voor Gina

Rianne wil een personal trainer regelen voor Gina

Nog wat Utopia nieuws van afgelopen avond. Rianne wil Gina graag helpen in haar afvalproces en heeft dan ook een verrassing voor haar mede bewoner. Zoals velen weten is Gina bezig met afvallen. Het loopt alleen niet zoals ze zou willen. Ze is namelijk niet afgevallen en dat zorgde voor tranen bij haar. Rianne wil haar graag helpen.  Ze wil een personal trainer regelen, die ook werkt met bekende acteurs. Hij kan in 100 dagen iemand helemaal fit krijgen. Rianne wil hem gaan uitnodigen om Gina te helpen. Ze vertelt haar idee aan Billy terwijl ze achter de computer zitten. Billy is positief over haar idee. Wie het precies is is nog even afwachten en wat het gaat kosten ook. Hoe denk jij dat Gina gaat reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *