Jacco en Karin bespreken de komst van de potentiële bewoners

Jacco en Karin bespreken de komst van de potentiële bewoners

Vandaag komen er twee nieuwe potentiële bewoners naar Utopia. Karin en Jacco blikken bespraken dit afgelopen avond met elkaar…

Karin en Jacco zijn benieuwd naar de twee potentiële bewoners die komen. Samen bespreken ze hun verwachtingen. Karin vermoedt dat het twee mannen zullen zijn en ze hoopt dat er ook een iets oudere tussen zit. Nu Cees zijn vertrek min of meer heeft aangekondigd, ben ik de enige wat oudere bewoner die straks over is voegt ze eraan toe. Maar geeft ook toe dat ze het niet erg te vinden als er twee jongere potentiële bewoners komen. Jacco gokt op zijn beurt dat er een oudere en een jongere potentiële bewoner zal komen zullen komen. Dan komt de stemronde nog even aan bod. Jacco vraagt zich af of Rianne misschien uit zichzelf weg zal gaan, nu ze acht stemmen heeft gekregen. Karin denkt van niet en dat de stemmen misschien wel zullen betekenen dat Rianne zal veranderen. Wie denk jij dat er straks binnenkomt van de potentiële bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *