Rowena en Billy gaan weer samen door één deur

Rowena en Billy gaan weer samen door één deur

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Rowena heeft twee stemmen aan Billy gegeven tijdens de stemronde van gisteren. En de twee besloten erover te praten…

Rowena heeft deze stemmen gegeven omdat ze eerder ruzie had met Billy. Rowena wil wel weer gewoon met Billy door één deur kunnen dus besluiten de ze even te kletsen. Billy laat weten dat ze de stemmen van Rowena begrijpt. En legt uit dat ze het moeilijk heeft gehad, maar dat ze niet jaloers is op Rowena en Ruud. De twee komen tot de conclusie dat ze meer gemeen hebben dan dat ze dachten. Billy geeft Rowena zelfs advies over haar situatie. Ze sluiten het gesprek af met een dikke knuffel. Samen besluiten ze opnieuw te beginnen. Een schone lei. Houden de twee dit ook vol denk jij?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *