Ramona was erg kwaad na de stemronde

Ramona was erg kwaad na de stemronde

Ramona heeft ook wat stemmen gehad, en daar is ze aardig kwaad over. Cees heeft namelijk op haar gestemd en dat valt een beetje verkeerd…

Na de stemronde zien we Ramona druk bezig met de merchandise van Utopia. Tijdens deze werkzaamheden uit ze haar frustraties bij Victoria. Ik ben met tien dingen tegelijk bezig, en dan irriteer ik me aan het feit dat mensen op mij stemmen omdat ik zogenaamd geen f*cking moer doe hier in Utopia zucht ze. Ramona doelt op de stem die ze van Cees heeft gekregen. Victoria en Karin proberen haar te kalmeren en vertellen dat ze zich er niet zo veel van moet aantrekken. Jacco irriteert zich juist weer aan Ramona omdat zij zo geïrriteerd is. En adviseert haar om eerst even af te koelen voor ze verder gaan met de merchandise. Je zit niet op de bank, dus stoppen nu gaat hij verder. Ook spreekt Jacco zijn verbazing uit over het feit dat twee stemmen heeft gekregen en Ruud maar één.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *