Een aantal reacties van de bewoners na de stemronde

Een aantal reacties van de bewoners na de stemronde

Nog een berichtje over Utopia, want na de nominaties is er natuurlijk nog van alles gebeurd. Zo lees je hier wat reacties terug. Onder andere van genomineerde Cees.

Hij sloot de stemronde af met de volgende woorden ik wil jullie bedanken voor de positieve woorden die ik heb gehad, die bij sommigen ook behoorlijk binnen kwamen. Maar goed jongens, het is duidelijk. Maar je geen zorgen… ik ga maandag gewoon naar huis. Mijn tijd is daar. Ik vind het terecht dat jullie allemaal de kans moeten hebben om datgene door te kunnen maken wat ik ook heb doorgemaakt. Hoe je het went of keert, ik ben de oudste deelnemer ooit en de langstzittende 40-, 50 en 60-plusser.  Na deze mooie woorden van Cees vliegen een aantal bewoners op hem af om hem te knuffelen. Rowena, Billy, Romy en Ramona staan het eerste bij hem om hem een dikke zoen te geven. Ook de andere bewoners knuffelen Cees vervolgens een voor een en vertellen hem hoe trots ze op hem zijn. Cemal noemt Cees zelfs zijn Utopiaanse vader.

Ook Romy en Rianne zoeken elkaar op om te knuffelen, ondanks dat ze beiden op elkaar gestemd hebben. Romy fluistert naar Rianne dat ze harder haar best gaat doen. Vervolgens wordt er in kleine groepjes nagepraat. Gina en Victoria zoeken elkaar op en Victoria verklaart waarom ze op Rianne heeft gestemd. Ruud uit zijn frustratie over Ramona bij Billy. Hij is tijdens haar toespraak weggelopen omdat hij het idee heeft dat ze niet oprecht is. Cemal krijgt juist heel veel complimenten over zijn toespraak. De bewoners vinden dat hij mooi heeft gesproken. Cees zoekt op zijn beurt Bas op om zijn teleurstelling te uiten. Hij vindt het Jammer dat Bas niks positiefs over hem heeft gezegd. Ben jij het ermee eens dat Cees, Rianne en Jessie genomineerd zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Gerard at 21:07

  Beste Cees ik vond je een prima kerel , hoe hebt je het zo lang vol gehouden bij dat zooitje ongeregeld, je was altijd bezig om de rotzooi van de anderen op te ruimen. Als jij daar straks weg bent dan zullen ze nog wel eens aan jou denken dat jij altijd de boel opruimde! Dan wordt een grote klere zooi!! Beste Cees ik heb altijd met plezier naar jou gekeken ! Ik zal je straks missen in Utopia!! Het ga je goed!!
  Hartelijke groet,Gerard

 2. Anneke du Chatinier at 08:24

  Ik hoop dat dit gebeurt. Ik gun Cees dit. Na zijn vertrek wordt het een grote zooi daar. Ik snap niet dat mensen daar nog geen gaan om een evenement bij te wonen.

 3. Lou at 04:45

  Het zou zomaar eens kunnen dat de nieuwe bewoner benaderd wordt door Cees en Cees t op n accoordje gooit onder t mom van “wij ” kunnen voor n stunt zorgen…. Dan wordt er voorgesteld om niet Cees maar Jessie naar huis te sturen…dat verwacht niemand volgens Cees. En t heeft meerdere voordelen voor jou en mij zegt Cees…

  De nieuwe bewoner heeft gelijk n stempel gezet….En Cees kan zijn 15 mnd volmaken en bv n week later vertrekken. Dat zou toch n stunt zijn….

  Ik ben echt geen ‘fan’ van Cees maar als hij zoiets zou doen dan weet iedereen gelijk wie hij werkelijk is!!!

  • merel at 08:21

   Cees verdient het om zijn 15 mnd. vol te maken. Stuur dan die Alcoholist Benj, dief Gina of Bas naar huis, zitten alle 3 langer dan 15 mnd. Dus de beweeg redenen van die groep achterbakse slaat nergens op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *