Jessie verdrietig nadat de afstand met Billy definitief is

Jessie verdrietig nadat de afstand met Billy definitief is

Afgelopen avond was Jessie emotioneel. Billy ging het gesprek met hem aan om te achterhalen wat er precies aan de hand is.

Jessie heeft zijn bed verplaatst naar de groene kamer en zal hier voor het eerst slapen vannacht. Hij ligt in bed wat te schrijven als Billy even bij hem komt kijken. Als Billy de groene kamer in loopt zegt ze dat het nu wel erg definitief voelt. Jessie antwoordt dat hij zich er ook helemaal niet goed bij voelt. Groen staat je ook niet grapt Billy dan. Maar al snel wordt het gesprek minder grappig. Jessie geeft toe dat hij zich verdrietig voelt. Ik kan niet goed benoemen waar dit door komt legt hij verder uit. Billy vermoedt op haar beurt dat dit te maken heeft met het feit dat ze nu echt officieel uit elkaar slapen en afstand nemen. Jessie weet niet zeker of dat het is. En geeft aan dat hij zich gewoon niet compleet voelt. Billy aait over zijn been terwijl ze zegt dat ze trots op hem is. Jessie reageert dat hij het fijn vindt om dit te horen. Dan staren de twee even stil voor zich uit. Na deze stilte komt er een goed gesprek op gang waarbij ook de relatie tussen de twee ter sprake komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *