Bekijk hier de zesde aflevering van de vernieuwde Utopia inside

Bekijk hier de zesde aflevering van de vernieuwde Utopia inside

Tijd voor een nieuwe aflevering van de talkshow van Utopia. Utopia inside genaamd, de talkshow verzonnen door oud bewoner Gert-Jan en verder opgepakt door Do en Jacco. In deze aflevering zien we weer een aantal vaste rubrieken terug zoals Do doet maar ook de laatste nieuwtjes op een andere manier dan dat we gewend zijn. De opnames zijn immers niet door de regie “bewerkt”. Enfin benieuwd naar de beelden? Hieronder kun je de gehele aflevering nog eens terugkijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *