Rianne sprak met Do over haar onzekerheden

Rianne sprak met Do over haar onzekerheden

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Zo had Rianne een gesprek met Do. Rianne was nogal open tegenover haar mede bewoner over haar onzekerheden.

In de slaapkamer vond het gesprek plaats.  Ze hebben het over de speciale Live in de Loods met Wolter Kroes. Rianne heeft aan de hand van een doorpas geregeld door Billy, een mooie outfit samengesteld voor morgen. Ze is benieuwd wat de andere bewoners van haar kleding zullen vinden. Ook zegt ze dat ze niet graag in de belangstelling staat. Do probeert Rianne vervolgens gerust te stellen en wil een afspraak met haar maken. Als Rianne haar een knipoog geeft weet Do dat ze zich ongemakkelijk voelt en dat ze bij haar moet gaan staan. Ook vertelt Do dat ze er vast prachtig uit zal gaan zien en dat ze moet genieten van de complimenten die ze gaat krijgen.  Vervolgens hebben de twee het over hun verleden. Rianne vertelt over haar ervaring met een gala en Do doet het zelfde. Beiden hebben geen fijne herinneringen aan hun eerste en enige gala. Daar hopen ze morgen verandering in te kunnen brengen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *