Jessie slaat een tand uit Karin haar mond

Jessie slaat een tand uit Karin haar mond

Je leest de titel goed, Jess heeft een tand uit Karin haar mond geslagen. Niet met opzet overigens… De twee waren samen aan het oefenen voor een dans, de quickstep. Als Jessie zich vervolgens dramatisch op de bank laat vallen, probeert Karin hem omhoog te helpen. Door een onhandige beweging van Jessie, krijgt Karin een klap tegen haar mond. Geschrokken slaat Karin haar hand voor haar mond. En Jessie kijkt vol verbazing wat er aan de hand is. De tand van Karin is uit haar mond gevallen. Oh nee roept Jessie uit als hij de tand in Karin’s hand ziet liggen. Rowena loopt snel met Karin naar de badkamer, terwijl Jessie aan de anderen uitlegt wat er zojuist is gebeurd. In de badkamer barst Karin in de armen van Rowena in huilen uit… Laten we hopen voor Karin dat het snel gemaakt kan worden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 08:07

    Ik heug mij dat er voor Karin al eerder eens een tandarts speciaal op het terrein was gekomen, omdat er toen ook een tand uit haar mond was. Dit zal diezelfde tand zijn, is een “opgeplakt” exemplaar, dus totaal geen wortel, visiuele reparatie, dan zal het of een kroon moeten worden, of weer een plakreparatie. Dat kost duiten…. dan maar plakken en geen kroon 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *