Do gaat verhaal halen bij Rianne nadat ze aangesproken is over haar computer gebruik

Do gaat verhaal halen bij Rianne nadat ze aangesproken is over haar computer gebruik

Gisteravond kwam Victoria verhaal halen bij Do, over het gebruik van de computer. Dit omdat Rianne op het rooster stond maar Do nog steeds bij de computer zat. Dit viel niet zo goed bij Do omdat dit allemaal buiten haar om ging. Daarom besloot ze verhaal te halen bij Rianne. Do laat weten het vervelend te vinden dat het achteraf leek alsof Rianne haar die paar minuten extra op de computer niet gunde. Ik had gewild dat je het eerlijk tegen mij had gezegd en dat het niet via Victoria bij mij terecht was gekomen voegt ze eraan toe. Zo ken ik je niet gaat ze verder. Rianne laat weten het vervelend te vinden hoe het allemaal gelopen is, maar kan er nu helaas niets meer aan doen. Ik heb mij misschien te veel door anderen laten meeslepen. Do snapt dit op haar beurt, maar wil wel dat het in het vervolg niet meer gebeurt. Ik mag je graag maar van dit soort acties ben ik niet gediend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Hyl at 16:51

    De koninging spreekt hoor, wat vertoon die Do toch een autoritaire houding, oh wee als ze kritiek krijgt . Vreselijk arrogant kind
    Ga maar snel door de poort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *