Victoria komt voor Rianne op omdat Do een computer bezet houdt

Victoria komt voor Rianne op omdat Do een computer bezet houdt

Afgelopen avond ontstond er wat discussie over een computer in Utopia. Rianne wilde een computer gebruiken maar Do hield deze bezet…

Rianne besluit maar te wachten tot Do haar brief af heeft en gaat op de vide op bed zitten. Ze uit haar ongenoegen over de bezette pc bij Victoria. Maar Victoria is niet zo begripvol. Ze vindt dat Rianne zich niet had moeten laten wegsturen. Er wordt niet voor niets een schema gemaakt voor het gebruik van de computer. Rianne antwoordt dat ze Do de tijd op de pc gunde, maar Victoria vindt dat Rianne best had mogen zeggen dat de regels er niet voor niets zijn. Je moet niet zo met zich laten sollen benadrukt ze. Victoria besluit uiteindelijk naar beneden te gaan om verhaal te halen bij Do. Ze vindt het vervelend dat zij in haar slaapkamer last had van een probleem waar ze niets mee te maken had. Do antwoordt dat ze dat begrijpt en dat dat niet haar bedoeling was. Ondertussen heeft Rianne het met Gina over wat er aan de hand is. Rianne geeft aan het moeilijk te vinden voor zichzelf op te komen. Ze gunde Do best wat extra tijd op de computer en voelt zich rot omdat het nu is uitgemond in een discussie. Gina stelt haar gerust, je moet je niet schuldig voelen en je hebt niets verkeerd gedaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *