Rowena ondervraagt Ruud over Billy

Rowena ondervraagt Ruud over Billy

Ruud heeft gisteren een gesprek gehad met Billy. Het ging over de relatie met Jessie.  Billy gaf toen aan dat ze niet graag alleen wil zijn. Rowena was afgelopen avond erg benieuwd hoe dit gesprek precies verlopen is en besloot er met Ruud over te praten.

Want ook Rowena constateert dat het niet zo goed gaat met Billy en ze besluit dit met Ruud te bespreken. Ruud vertelt aan Rowena vervolgens over zijn gesprek met Billy. Hij denkt dat Billy binnenkort zal breken. Ze was vandaag ook al erg emotioneel voegt hij eraan toe.  Rowena vraagt nieuwsgierig verder. En Ruud legt uit dat Billy heeft gezegd dat ze soms moeite heeft met de grapjes die Ruud maakt. Rowena antwoordt dat ze Billy wel begrijpt. En legt hem uit dat hij en Billy waarschijnlijk in een andere fase van hun verwerkingsproces zijn. Ook zegt ze dat ze de grapjes die Ruud maakt rondom Billy vaak ook niet kan waarderen. De twee komen tot de conclusie dat het een gekke situatie is waar ze allemaal in zitten. Als Rowena vervolgens door vraagt over het gesprek laat Ruud weinig los.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *