Billy en Rowena stellen zich voortaan kwetsbaar tegenover elkaar op

Billy en Rowena stellen zich voortaan kwetsbaar tegenover elkaar op

Na het gesprek tussen Ruud en Rowena, waar het onder andere ging over de grappen die Ruud soms maakt en de relatie van Billy en Jessie besluit Rowena op Billy af te stappen. Tijd voor een goed gesprek..

In het atelier komt Rowena Billy tegen. Rowena begint het gesprek en geeft aan dat ze het een moeilijke situatie vindt. Ik vind het soms lastig dat jij antwoord geeft als er iets aan Ruud wordt gevraagd. Billy legt uit dat dit komt doordat zij Ruud goed kent en weet wat hij op bepaalde dingen zal gaan antwoorden. En voegt eraan toe dat ze hetzelfde heeft. Ook zij vindt deze situatie moeilijk en weet zich soms geen houding te geven. De twee dames zijn het met elkaar eens dat ze zich allebei soms te veel voelen. Beiden vinden ze dit niet meer dan logisch aangezien Billy met Ruud in huis woont en Rowena zijn nieuwe vriendin is. Billy geeft uiteindelijk aan dat ze het fijn vindt dat Rowena open naar haar is. De dames spreken af zich voortaan kwetsbaar op te stellen naar elkaar en sluiten het gesprek af met een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *