Karin realiseert zich dat het slecht met Utopia bv gaat

Karin realiseert zich dat het slecht met Utopia bv gaat

Het gaat niet zo goed met Utopia bv. En dat realiseerde Karin zich afgelopen avond maar al te goed. Ze besprak dit met mede bewoner Jessie.

Karin vertelt dat het haar opvalt dat veel mensen niets doen. Jessie is het hiermee eens en merkt op dat er veel mensen op dit moment geen geld aan het verdienen zijn. Daarbij houden Ruud, Bas, Do en Benjamin zich grotendeels bezig met fondsen. Waardoor er volgens hem maar weinig geld wordt verdiend. Hij vindt dat Bas zijn idealen nastreeft van het dierenfonds, maar leeft van de bv. Hier is Karin het helemaal mee eens. Dan denkt Jessie hardop na over hoe het zal zijn als de vaste lasten zouden delen over de bewoners. Ramona en Karin vinden dit een goed idee. Maar zullen deze drastische maatregelen er ook komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *