Ruud twijfelt of Rowena helemaal voor hem gaat buiten Utopia

Ruud twijfelt of Rowena helemaal voor hem gaat buiten Utopia

Ruud en Rowena zijn een stelletje binnen Utopia. Maar Ruud denkt ook wat verder door. Hij twijfelt of Rowena helemaal voor hem zal gaan buiten Utopia…

Ruud laat Rowena weten dat hij twijfelt en het gevoel heeft dat ze niet meer beschikbaar zal zijn als hij naar buiten komt. Rowena antwoordt dat ze een aantal confrontaties zal opzoeken zodra ze buiten is. Ik wil dingen afsluiten, maar wil niet per definitie terug naar mijn ex benadrukt ze. Ruud reageert dat hij toch denkt dat ze mogelijk terug gaat naar Barry. Maar daar neem ik genoegen mee. Ik geniet er nu van en hou van je voegt hij eraan toe. Rowena vindt dit niet leuk om te horen. Ze vindt dat Ruud haar de woorden in de mond legt en dat hij niet voor haar kan bepalen wat zij zal gaan doen. Ruud legt uit dat ze hem verkeerd interpreteert en dat hij alleen zijn gevoel uitspreekt. Dan wordt Rowena emotioneel en er rollen tranen over haar wangen. Terwijl Ruud haar troost zegt hij dat dit gevoel past veranderd als ze sterker wordt. Voor nu denkt hij dat ze nog niet sterk genoeg is voor andere invloeden en zou het hem niks verbazen als ze terug zou gaan naar haar oude leven. Denk jij dat Ruud gelijk krijgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *