Billy is bang om alleen te zijn

Billy is bang om alleen te zijn

Billy besluit het gesprek aan te gaan met Ruud. Ze lucht haar hart bij hem. Het gaat met name over het alleen zijn.

Billy zegt tegen Ruud dat ze in een lastige periode zit en daar veel moeite mee heeft. Daarom komen sommige grapjes die Ruud maakt extra hard aan. Verder legt ze uit dat ze vaak doet alsof ze erom kan lachen, maar diep van binnen kwetst het haar soms wel. Ik vind het moeilijk om dit aan te geven, omdat ik de grapjes van Ruud liever aanhoort dan helemaal geen contact met jou, voegt ze eraan toe. Ruud antwoordt dat dit niet de bedoeling is en voegt eraan toe dat hij er voortaan rekening mee zal houden. Billy gaat verder met haar verhaal en legt uit dat ze om deze redenen ook geïrriteerd reageerde op het gesprek van Ruud en Jessie. Ruud benadrukt dat hij het beste met hun beiden voor heeft, maar het lijkt hem wel beter dat Jessie en Billy hun wegen scheiden. Althans, als het over liefde gaat. Ik ben bang om alleen te zijn antwoordt de inmiddels geëmotioneerde Billy. Maar volgens Ruud is deze situatie juist een goede les voor haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:19

    Jessie mag niet praten met Ruud over hun relatie.
    Maar Billy wil wel praten met Ruud.
    Het gaat tijd worden dat die twee onrust stokers er weer uit gaan en geen oud bewoners er meer in

  2. Ron de Weijze at 02:31

    Ik begrijp nu wel waarom Billy zo onzeker over haar grip op Ruud was tijdens hun eerste verblijf in Utopia. Het komt doordat ze de ander zo op de proef stelt, dat alleen de grootste trouw en eerlijkheid overblijft. De proef is hoe (goed) zij zich gedragen als zij zich aan een ander geeft. Ironisch is dat zij op die manier niet door haar eigen gedrag laat zien wat ze bedoelt maar wel zichzelf steeds onzekerder maakt. Misschien is dat nodig voor haar kunstenaarsziel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *