Jessie verwacht dat de schulden in Utopia alleen maar toeneemt

Jessie verwacht dat de schulden in Utopia alleen maar toeneemt

Jessie en Kevin hebben een gesprek gehad over de financiën van Utopia. Jessie denk namelijk dat ze meer schulden krijgen dan geld. En zeker als de bewoners zo door blijven gaan. Daarom besluit hij er eens met Kevin over te praten. Hij vertelt het verhaal nog eens aan de nieuweling en Jessie hoopt dat hij misschien ideeën heeft om meer geld te verdienen. Volgens Jessie gaat het om een stukje bewustwording en dat niet iedereen snapt in wat voor slechte situatie de bv zit. Ik ga dan ook een overzicht maken met hoe de bv er nu voor staat, om te kunnen zien hoe de bv ervoor zal staan aan het einde van het jaar. Ik denk dat we daarvan aardig gaan schrikken merkt Kevin op. En dat denkt Jessie ook. Hij wil samen met Kevin kijken hoeveel er nog bijverdiend moet worden. Het is namelijk niet de bedoeling dat de bv aan het einde van het jaar rood staat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *