Karin emotioneel omdat ze kleding kwijt is

Karin emotioneel omdat ze kleding kwijt is

De dag voor Karin is niet zo leuk begonnen. Ze is verdrietig omdat ze al een paar dagen kledingstukken kwijt is. En daar bovenop kan ze haar sjaal nu ook niet meer vinden. Dit maakt haar dan ook emotioneel en Ramona besluit het gesprek aan te gaan met haar mede bewoner. Ze slaat een arm om Karin heen. Ze begrijpt dat het vervelend is als er dingen kwijt zijn. Karin barst in tranen uit. En vertelt dat ze het niet fijn vindt dat iemand aan haar spullen heeft gezeten en kwijt heeft gemaakt. Ik ben boos op mijzelf en vindt het stom dat ze hierom huilt. Ramona verzekerd haar dat Karin niet boos op zichzelf hoeft te zijn en dat het begrijpelijk is dat ze er verdrietig om is. Om haar te troosten probeert ze mee te denken waar de kledingstukken kunnen liggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 13:37

    Er was toch door iemand gezegt dat als ze spullen ergens vonden die niet op die plaats hoorden ze dan in een bak voor leger des Heils oid zouden gaan ! Oplossing :
    Gewoon je rotzooi opruimen achter je reet , dan raak je het ook niet kwijt !
    En inderdaad lekker belangrijk hoor als je daarom al in tranen bent . Maar dat heeft misschien een andere reden kan ik me voorstellen . Nu is zij de oudste nu Cees weg is dus misschien toch een maatje wat ze mist . Jacco is nu niet bepaalt een leeftijd genoot maar dat is wel belangrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *