Billy wil niet meer met Jessie praten

Billy wil niet meer met Jessie praten

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen. Billy vertelt ’s ochtends aan Jessie dat ze vandaag de bedden uit elkaar zal gaan halen. Jessie antwoordt dat hij in de groene slaapkamer zal gaan slapen. Als hij daarna vraagt welke van de twee bedden ze wil hebben negeert Billy hem. Jessie herhaalt zijn vraag nogmaals en dan raakt Billy geïrriteerd. Jezus Jessie, praat gewoon niet meer met me snauwt ze terwijl ze de kamer uitloopt. Wat later gaat Billy toch naar Jessie toe om te overleggen over de slaapplekken. Ze vindt het vervelend dat hij het niet van tevoren heeft overlegd, omdat zij misschien ook wel naar de groene kamer of de vide had gewild. En voegt eraan toe dat ze het vervelend vindt dat hij gisteren hun relatieproblemen met Ruud heeft besproken. Ik probeer juist zo min mogelijk met Ruud te delen benadrukt ze. Dit begrijpt Jessie, maar de twee raken toch in discussie over hun gedrag naar elkaar toe. Als de twee tien minuten later naast elkaar zitten op het rokersbankje, praten ze het eindelijk op een rustige manier. Jessie stelt voor om normaal tegen elkaar te doen en vindt dat het niet ongemakkelijk hoeft te zijn als ze beide weten waar ze aan toe zijn. Hier is Billy het helemaal ermee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *