Ruud adviseert Jessie om te stoppen met zijn relatie met Billy

Ruud adviseert Jessie om te stoppen met zijn relatie met Billy

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Zo besloot Ruud Jessie eens raad te geven over Billy.

Jessie vertelt tegen Ruud dat hij en Billy fysiek afstand proberen te houden om te kijken of ze naar elkaar toe zullen groeien. Dit lijkt Ruud geen goed plan, als de jullie ervoor openstaan zullen jullie gegarandeerd naar elkaar toegroeien benadrukt hij. Maar Jessie is het daar niet mee eens. En zegt dat Billy dichter naar hem toe trekt als hij juist afstand neemt. Dit wisselvallige gedrag vind ik verwarrend en moeilijk om mee om te gaan legt hij verder uit. Dit begrijpt Ruud wel en hij laat aan Jessie weten dat dit zo zal blijven als Jessie er niet mee stopt. Je moet er gewoon mee stoppen en de pijn voor lief nemen adviseert hij Jessie. Maar Jessie is niet zeker of hij wil stoppen met de relatie. Ruud verzekert hem dat het wisselvallige in de relatie met Billy altijd zal blijven en dat het niet goed zal komen. Zet het uit je kop. Ik heb er ook lang op gehoopt, maar het gebeurt niet. Denk jij dat Ruud gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Rina at 18:08

  Jessie moet helemaal niet met Ruud bespreken, hij wil nog steeds wraak op Billy.
  Laat Ruud naar zichzelf kijken en dat allemaal verbeteren wat eraan mankeert.
  Jessie moet doen wat hij zelf het beste vindt en dat Billy wisselvallig is klopt natuurlijk.
  Maar ze werkt eraan.

 2. maria at 17:49

  Dat Billy wisselvallig is een feit. (adhd) Zij kwam er juist ook in om aan die dingen te werken. En dat weet Ruud wel. Ruud zegt er niet bij hoe en wat hij zelf allemaal doet en zelf heel moeilijk is. Hij gebruikt nl ook Ritalin. Trouwens was jessie ook niet iemand die aan zijn gedrag moest werken? Billy heeft hem daarbij al bij geholpen. (wat nu al goed te zien is). Jessie geeft zich nu meer bloot wat zijn gevoelens betreft en in het sociale .Dus hij is niet de enige met een karakter eigenschap waar hij aan moet werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *