Jessie wil als experiment niets doen de komende tijd

Jessie wil als experiment niets doen de komende tijd

De ochtend is alweer bijna voorbij in Utopia. Maar wat gebeurde er allemaal deze ochtend? We hebben het in dit bericht voor je samengevat.

Jessie is vroeg wakker en weer bezig met de financiën. Hij vindt facturen die hij nog niet eerder heeft gezien, dit maakt hem geïrriteerd. Mompelend laat hij weten dat hij het vreselijk vindt dat de bewoners veel kwijtraken. Verder zien we Gina bezig in de gym. Jessie heeft naast de financiën ook nog een idee. Hij wil een experiment met Jacco doen. Jessie  vraagt zich namelijk af hoe de groep zal reageren als hij twee maanden lang niks gaat doen. Hij wil weten of hij stemmen zal krijgen als hij van een harde werker verandert in een koeien knuffelaar. Jacco lacht en moedigt Jessie aan om dit plan werkelijk uit te voeren.

Cemal heeft wat later een gesprek met Romy. Hij vertelt aan haar dat hij een tweepersoonsbed gaat bouwen. Romy betwijfelt of dit een goed idee is, aangezien de relatie ooit uit kan gaan en de twee opgescheept zitten met een tweepersoonsbed. Cemal besluit het toch te doen en stelt Romy gerust dat hij dan weer een nieuw bed zal bouwen.Nieuweling Kevin laat zijn vrienden en familie aan Ramona zien. Terwijl ze de foto’s bekijkt vertelt Kevin wie de personen op de afbeeldingen zijn en wat de verhalen achter de foto’s zijn. Enthousiast stelt Ramona vragen en luistert ze geïnteresseerd naar de nieuwe en populaire bewoner.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 17:40

    Jessie heeft dat inderdaad gezegd. Maar meer als grap en een vraagstelling. Hij zei nl wat zouden ze doen (ivm de stemmingen)als ik dat deed, precies wat ruud nu doet. Zouden ze mij er wel op afrekenen of net als bij ruud en geen stemmen geven of er niks van zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *