Billy niet blij dat Jessie en Ruud over haar hebben gesproken

Billy niet blij dat Jessie en Ruud over haar hebben gesproken

Nadat Jessie door Billy is weggestuurd, gaat Jessie samen met Kevin aan de boekhouding werken. Niet veel later komt Billy richting het kantoor gelopen. Ze vertelt dat ze Jessie niet serieus kan nemen als hij advies krijgt van Ruud. Sterker nog, daar zakt haar broek van af. Ik vind het raar dat jij over dit onderwerp gesproken heeft met Ruud, terwijl jij normaal gesproken alleen maar commentaar hebt op Ruud. Is dat echt de beste keuze die je kon maken? vraagt ze vervolgen. Maar volgens Jessie is zijn visie niet gebaseerd op het gesprek met Ruud. De twee kibbelen nog even door, maar waar het op neerkomt is dat Billy het belachelijk vindt dat Jessie Ruud heeft gesproken over dit onderwerp. Daarnaast vindt ze niet fair dat Jessie nu doet alsof alleen hij afstand nodig heeft, want in Billy haar ogen is zijn gevoel net zo wisselend. Het ene moment wil hij wel close zijn en het andere moment weer niet…Wat de twee echter niet weten is dat Ruud stiekem om de hoek stond mee te luisteren tijdens dit gesprek. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *