Billy boos en stuurt Jessie weg

Billy boos en stuurt Jessie weg

Nadat Jessie heeft afgesproken dat hij gaat verhuizen naar de groene slaapkamer, raakt hij in gesprek met Billy die in bad zit. Jessie legt uit dat hij afstand wil nemen om erachter te komen of de twee uiteindelijk weer naar elkaar toegroeien, of dat het simpelweg alleen even wennen is om alleen te zijn. Billy antwoordt dat ze niet langer zin heeft in het gezeik en zegt dat ze er klaar mee is. Er is om de dag wel iets voegt de ze eraan toe. Maar volgens Jessie is er juist helemaal niets aan de hand. Ik houd me gewoon aan de afspraak die we hebben gemaakt benadrukt hij. Ik heb het gevoel dat je meer afstand creëert als ik dichterbij kom. Vervolgens hebben we afstand en dan wil je weer dat ik dichterbij kom gaat hij verder. En dat zorgt voor onzekerheid waar ik geen zin in heb. Daarna biecht Jessie op dat hij advies heeft gekregen van Ruud. Billy begint te lachen en verzoekt Jessie om per direct de badkamer te verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *