Jessie verhuist naar de groene kamer

Jessie verhuist naar de groene kamer

Afgelopen avond had Jessie een gesprek met Jacco. Jessie en Billy hebben afstand van elkaar genomen wat onder andere betekend dat de twee niet meer naast elkaar slapen. Gisteren sliep hij in het bed van Romy en Cemal én afgelopen vanavond slaapt hij in de studio, maar een slaapplek voor morgen heeft Jessie nog niet. Wanneer Jacco dit te horen krijgt, stelt hij voor dat Jessie zijn oude bed kan gebruiken, als Jacco zijn nieuwe bed is gearriveerd. Vervolgens biedt Jacco hem ook nog eens een plekje aan in zijn nieuwe bed. Jessie stelt dit zeer op prijs, maar ondertussen maakt hij zich alweer zorgen over hele andere dingen. Namelijk over het feit of hij wel welkom is in de groene slaapkamer, want een aantal maanden geleden heeft hij deze kamer op slechte voet verlaten. Maar Karin en Jacco stellen hem gerust en benadrukken dan ook dat hij welkom is. Gezellig reageert Jessie, terwijl hij Jacco de hand schudt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *