Romy heeft geen behoefte aan intimiteit met Cemal

Romy heeft geen behoefte aan intimiteit met Cemal

Nog wat nieuws van afgelopen avond. Zo besprak Romy met Billy over Cemal. Romy heeft weer eens haar twijfels over haar relatie met Cemal…

Terwijl Billy en Romy en Le Luifel wat lekkers staan te bakken komt de relatie tussen Romy en Cemal ter sprake. Billy is benieuwd hoe lang de relatie eigenlijk al gaande is. Romy antwoordt dat ze nu ongeveer 7 maanden samen is met Cemal. Maar voegt eraan toe dat ze de laatste tijd weer veel discussies heeft met Cemal. Dit vind ik vervelend. Ook laat ze weten dat ze niet in dezelfde wereld als Cemal leeft. Ik heb het gevoel dat ik al heel lang in een sprookje leef. Het voelt op dit moment gewoon anders voegt ze eraan toe. Ik heb geen behoefte meer aan intimiteit met hem. Romy en Cemal komen uiteindelijk tot de conclusie dat ze wel erg veel op elkaar lijken en dat ze veel gelijkenissen hebben in hun relatie. Billy adviseert Romy dat ze haar relatie met Cemal niet meteen moet beëindigen nu haar gevoelens wat minder te zijn. Wel adviseert ze haar om een stapje terug te doen. Romy is het hiermee eens en besluit dit dan ook te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *