Jessie beledigd Billy om haar galajurk

Jessie beledigd Billy om haar galajurk

Vandaag passen de bewoners gala kleding voor het aankomende Live in de loods met Wolter Kroes. Als de kleren worden geleverd passen een aantal van de mannen hun smokings. Daarna is het tijd voor de dames om jurken te passen. Billy past een jurk en laat hem trots aan Jessie zien in de paarse slaapkamer. Helaas wordt de jurk volledig door Jessie afgekraakt. Hij merkt op dat de jurk over de top is en er goedkoop uitziet. Geïrriteerd laat Billy weten dat ze een figuur heeft waarbij alles mooi staat.

Verder is Rianne bezig geweest met een verrassing voor Gina waar we eerder al kort over schreven. Vandaag zien we haar het nummer van de personal trainer die ze persoonlijk kent opzoeken. Niet veel later vertelt ze aan Bas dat het de beste personal trainer van Nederland is en pakt de telefoon om naar het bedrijf van de trainer te bellen. Als iemand anders opneemt krijgt Rianne helaas te horen dat de personal trainer die ze zoekt niet aanwezig is. Ze besluit een mail te sturen. Maar wie het precies is blijft een verrassing. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 17:37

    Beledigen is wel een groot woord hoor. Hij gaf zijn mening over de jurk. Trouwens Billy heeft die jurk niet eens gehouden. De jurk heeft Karin genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *