Billy heeft het moeilijk met de afstand tussen haar en Jessie

Billy heeft het moeilijk met de afstand tussen haar en Jessie

Nog wat nieuws van afgelopen avond, zo hadden Jessie en Billy een gesprek over hun relatie. Billy lijkt het moeilijk te hebben met de afstand die de twee hebben genomen…

Na de ruzie van gisteren hebben de twee besloten gewoon normaal tegen elkaar te doen om de situatie niet ongemakkelijk te maken. Maar dit lukt niet helemaal. Billy roept Jessie daarom apart om hierover te praten. Ze geeft aan dat ze zich helemaal niet goed voelt. Zo merkte ik bij het passen van de jurken, waarbij ze Jessie om advies vroeg, dat het jou niks meer interesseert. Jessie reageert dat dit niet het geval is. En voegt er aan toe dat hij denkt dat het niet alleen om de jurken gaat. Billy bevestigt dit. Geëmotioneerd vertelt ze verder aan Jessie dat ze verdrietig is omtrent de hele situatie. Ik sta nog steeds achter de keuze dat ze afstand houden, maar voor mij voelt het als liefdesverdriet benadrukt ze. Jessie probeert vervolgens zijn kijk op de situatie uit te leggen. Hij ziet het als een kans voor hen beiden om aan zichzelf te werken. En voelt zich net als Billy erg rot maar volgens hem kan het nog goed komen. Maar zo ziet Billy het niet. Ik zie jou als mijn ex voegt ze eraan toe. De twee sluiten uiteindelijk het emotionele gesprek af met een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *