Kevin wil geld verdienen met het verkoop van sleutelhangers

Kevin wil geld verdienen met het verkoop van sleutelhangers

Een nieuwe dag is aangebroken in Utopia. En Kevin heeft een idee om geld te verdienen voor Utopia BV. Het gaat namelijk niet zo heel goed en de bewoners staan nog altijd in de min. Kevin vindt dat alle kleine beetjes helpen en heeft nagedacht over hoe ze iets kunnen maken dat mensen makkelijk meenemen en wat niet al te duur is. Volgens hem zijn sleutelhangers een goed idee.Hij zou graag sleutelhangers maken met de foto’s van de bewoners. En vertelt zijn idee aan Jessie. Hij ziet het idee wel zitten. En geeft Kevin de tip om vandaag uit te zoeken wat het allemaal gaat kosten en hoe hij het wil gaan aanpakken. Grappend voegt hij eraan toe dat Kevin wel moet zorgen dat er genoeg sleutelhangers met Jessie’s foto beschikbaar zijn. Even later vertelt Kevin zijn plan ook aan Victoria. Ook zij vindt het een goed idee. Ze vindt wel dat hij moet nadenken of hij sleutelhangers wil van verschillende bewoners, of misschien alleen met een Utopia logo. Kevin bedankt haar voor haar advies en gaat snel richting een computer om met zijn idee aan de slag te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *