Ruud denkt dat Rianne schreeuwt om aandacht

Ruud denkt dat Rianne schreeuwt om aandacht

Aanstaande donderdag is er weer een live in de loods in Utopia. Dan komt Wolter Kroes optreden met als thema smoking en dresses. Ook de bewoners zullen zich daarop kleden. Rianne heeft vorige week bezoek gehad van een stylist om haar outfit uit te zoeken. Maar ze voelt zich nog steeds niet op haar gemak in galakleding en vindt het spannend om morgen in een nette outfit te verschijnen. Ruud snapt op zijn beurt niet waar Rianne zich zo druk om maakt. Hij hoort haar telkens praten over onzekerheid, maar hij denkt dat het een schreeuw om aandacht is. Hij deelt zijn frustraties met Victoria en vertelt haar dat hij er geen reet van snapt. Ook tegen Rowena vertelt hij dat hij niets begrijpt van Rianne. Rowena zegt dat Rianne het spannend vindt dat iedereen in een jurk loopt en adviseert Ruud eens met haar te gaan praten als hij zich stoort aan haar gedrag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *