Billy is bang dat er wat tussen Jessie en Romy gaat gebeuren

Billy is bang dat er wat tussen Jessie en Romy gaat gebeuren

Nu Billy en Jessie de keuze hebben gemaakt om elkaar de ruimte te geven en even uit elkaar te gaan, is Billy bang dat er wat zal gebeuren tussen Jessie en Romy. Ze vindt het moeilijk om te zeggen, maar wil haar angst toch delen met Jessie. En vertelt dat ze, nu het ook niet zo goed gaat tussen Romy en Cemal, ze de angst voelt dat er iets zal gebeuren tussen hem en Jessie. Ik vind het van de ene kant kinderachtig van mij maar ik kan het niet onderdrukken legt ze verder uit. Voor ik terug in Utopia kwam had ik het gevoel dat jij en Romy misschien wel naar elkaar toe zouden kunnen groeien. Ik ben bang dat als het definitief uit gaat tussen ons je werk zal maken van Romy voegt ze eraan toe. Het zou mij heel veel pijn doen als er zoiets zou gebeuren. Jessie antwoordt kalm op Billy’s bekentenis. En geeft aan dat hij niet van plan is werk te maken van Romy. Maar ik kan niets uitsluiten, maar ik kan wel tegen je zeggen dat ik niets met Romy wil. Je hoeft je niet druk te maken. Maar dit neemt Billy’s angst niet weg. Billy waarschuwt Jessie, ik trek je kop d’r af als het gebeurt, ik stem je direct naar huis waarna ze terugloopt naar de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *