Kevin heeft een hout fobie

Kevin heeft een hout fobie

Kevin heeft een bijzondere fobie, tijdens de lunch kwam zijn angst weer ter sprake. Kevin is namelijk, geloof het of niet angstig van hout. Tijdens de lunch vraagt Cemal aan Kevin of hij mee wil helpen met het verwerken van hout. Kevin laat weten dit wel te willen. Maar moet dan wel op zoek naar werkhandschoenen. Bas die ook in de buurt is, is eigenlijk wel benieuwd waar zijn angst voor hout vandaan komt. Kevin antwoordt dat hij hier al jaren last van heeft. Als kind had hij al een gevoelige huid, dus hij denkt dat het daar door gekomen is. Bas moet er wel om lachen  Kevin zelf heeft ook door dat het een grappige fobie is. Maar hij kan er mee leven, gelukkig. Aan het werk dus. Verder laat de officiële website van Utopia weten dat er wederom werkzaamheden plaatsvinden aan de live stream. Wederom nummer vier, dus mocht deze af en toe niet goed werken weet je waarom 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *