Ramona in tranen door het vergeten kind

Ramona in tranen door het vergeten kind

Afgelopen avond brak Ramon in tranen uit. De bewoners hadden gisteren een centraal gehad en onder andere werd het Vergeten Kind besproken, wat veel heeft losgemaakt bij Ramona. Ramona besprak dit met mede bewoner Benjamin.

Ramona en Benjamin wilde afgelopen avond wat rond gaan bellen om mensen aan te sporen om de petitie van het Vergeten Kind te tekenen. Maar Ramona heeft het er dus moeilijk mee. Ze heeft vanmiddag bij haar mede bewoners aangegeven dat ze vanavond over haar eigen verleden zal vertellen. Ze zegt dat ze zelf best veel weg heeft van een vergeten kind en wil dit nu graag delen met de groep. Wat later  kan Ramona haar emoties dan ook niet langer bedwingen. Benjamin raadt haar aan om haar gevoelens op te schrijven omdat dat hem ook vaak helpt. Ramona besluit een monoloog te schrijven. Als ze vervolgens samen met Victoria dieper op het verhaal ingaat, wordt het Ramona te echt veel en barst in tranen uit. Ze vertelt dat een theatertekst schrijven haar makkelijk afgaat, maar dat er nu een blokkade zit. Ze wil graag in het monoloog benadrukken dat haar moeder alles eraan heeft gedaan om haar gelukkig te maken. Ze wil de kinderen van het Vergeten Kind laten zien dat als je in jezelf gelooft en hard werkt alles mogelijk is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *