Jessie en Billy denken een tijdje na of ze stoppen of doorgaan met hun relatie

Jessie en Billy denken een tijdje na of ze stoppen of doorgaan met hun relatie

Tijd voor wat liefde in Utopia. Billy en Jessie hadden afgelopen avond wederom een gesprek over hun relatie…

Het is al een tijdje niet volledig uit maar ook niet volledig aan tussen de twee. Dit geeft veel onzekerheid bij Jessie maar ze zijn het er allebei over eens dat ze een keuze moeten maken. Billy vindt het moeilijk om het uit te maken. Dit omdat ze bang is om Jessie te verliezen. Jessie stelt voor om een paar dagen over een definitieve beslissing na te denken, zodat er niets overhaast wordt besloten. Hier is Billy het mee eens. Ze vindt dat de problemen tussen de twee hun eigen proces in Utopia in de weg zit. Jessie denkt dat alleen de onduidelijkheid over de aard van de relatie zijn proces verhindert. Mijn gevoelens worden niet minder, maar wil graag duidelijkheid. Dit begrijpt Billy. Uiteindelijk spreken af om het een tijdje aan te kijken en elkaar met rust te laten. Zo kunnen ze zien hoe ze zichzelf zullen ontwikkelen en kunnen ze uiteindelijk de knoop doorhakken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *