Bewoners zetten zich in voor minderjarige kinderen zonder verblijfsvergunning

Bewoners zetten zich in voor minderjarige kinderen zonder verblijfsvergunning

Afgelopen avond kwamen de bewoners in actie. Een actie voor honderden minderjarige kinderen die al meer dan 5 jaar in Nederland wonen zonder verblijfsvergunning. Ze gaan naar school, hebben vriendjes en vriendinnetjes en staan in onze maatschappij. Maar ze leven ook elke dag in angst. Angst om uitgezet te worden. Want zelfs na 5 jaar hebben zij nog steeds geen uitsluitsel over hun verblijfsvergunning. De bewoners vinden dat dit niet langer kan. Daarom zette ze zich afgelopen avond in. Ze willen zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen. Denk jij dat het ze gaat lukken? Teken hier de petitie als je de bewoners en deze minderjarige kinderen wilt steunen. Ben je benieuwd wat er nog meer in Utopia gebeurd? Hou dan de website in de gaten voor meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *