Ruud in tranen door zieke Utopia haan

Ruud in tranen door zieke Utopia haan

Een nieuwe dag is begonnen in het beloofde land wat Utopia heet. En deze morgen begon niet al te goed voor een van de dieren namelijk Utopia haan Piet.

Als Ruud ’s ochtends naar vogel village loopt, ziet hij dat er iets aan de hand is met zijn favoriete haan Piet. Waar de haan op dit tijdstip meestal al rond zou lopen, zit hij nu nog op stok. Ruud tilt hem op en bekijkt bezorgd of hij iets ziet aan de haan. Hij probeert hem te laten lopen, maar dat blijkt niet goed te gaan. Snel loopt hij met Piet in zijn armen naar de caravan van Bas en Do. Daar laat hij het diertje aan het stel zien. Bas en Do reageren verbaasd dit omdat ze Piet gister nog vrolijk rond zagen lopen. Bas besluit snel de dierenambulance te bellen. Ruud loopt naar binnen met Piet in zijn armen en barst daar in tranen uit. Het wordt hem even te veel dat Piet ziek lijkt te zijn. De andere bewoners komen bij Ruud en Piet op de bank zitten, terwijl ze Ruud troosten en Piet aaien. Ruud wikkelt het diertje in een doek en gaat wat dichter bij de openhaard zitten. Ruud is er duidelijk emotioneel onder. Hopelijk komt alles weer goed met de haan. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *