Utopia haan Piet is overleden

Utopia haan Piet is overleden

Het gaat niet goed met Utopia haan Piet zoals we al omschreven. Maar het is nu zo slecht gegaan dat het diertje is overleden. Terwijl Piet op Rowena’s schoot ligt, praten zij en Bas over Piet zijn eerste dagen in Utopia. Samen halen ze herinneringen op hoe de haan ter wereld is gekomen. Ondertussen kijken ze naar het beestje en merken ze optimistisch op dat hij nog knippert met zijn ogen. Do denkt op haar beurt dat hij waarschijnlijk een griepje heeft. Dan draagt Rowena Piet over aan Ruud, die hem in zijn armen neemt. Terwijl ze hem aaien, maakt Piet plotseling een beweging met zijn hoofd. In Ruud zijn armen blaast Piet vervolgens zijn laatste adem uit.  Niet Piet, kom op! roept Ruud wanhopig uit, terwijl de tranen over zijn wangen lopen. Het diertje is helaas overleden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. AnneMarie at 12:22

  Helemaal eens met Ron.
  Het zou zo maar kunnen dat Utopia op vervuilde grond staat.
  Onderzoek lijkt me geen overbodige luxe aangezien de bewoners er ook aan blootstaan.

 2. Rina at 12:49

  Al die dieren mogen overal lopen niet gezond voor de bewoners en zeker ook niet voor de beesten.
  Ze kunnen alles eten wat er op de grond ligt en iedereen weet dat het er niet super schoon is.
  Wie weet er allemaal op de grond ligt wat ze opeten want zo zijn beesten. Ze moeten eens denken hoe met een beest om te gaan.

 3. Ron de Weijze at 11:13

  Asbest in de caravan werd door specialisten met witte pakken aan aangepakt. Ik zou wel eens een onderzoek willen zien naar de grond. Wat zit daar allemaal voor slechts in, dat de dieren daar een onnatuurlijke dood aan sterven?

  • Jeannet at 11:38

   Inderdaad Ron, dat is inderdaad zo, ik was dat even vergeten, maar er gaan daar meer dieren dood dan normaal is en die asbest kan best wel eens de reden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *