Rianne krijgt een make-over

Rianne krijgt een make-over

Stylist Andy Wijnen komt langs om Rianne te helpen met haar gala-outfit, dit heeft Billy als verrassing voor haar geregeld, waar we eerder over schreven.

Als de stylist het terrein op komt lopen met een rek vol kledingstukken, komen Billy en Rianne zich voorstellen. Nadat hij kennis heeft gemaakt met de twee, vertelt hij wat hij van plan is. Hij laat onder andere weten dat hij de laatste paar dagen Rianne heeft bestudeerd en heeft gekeken hoe ze als persoon is. Hij vindt dat ze een mooi lichaam heeft en laat weten dat hij al een paar ideeën in zijn hoofd heeft. Rianne antwoordt dat ze zenuwachtig is en ze vertelt over haar ervaring met gala’s. Op de middelbare school ben ik namelijk op mijn aller vrouwelijkst naar een gala gegaan, wat uitdraaide op een vervelende avond voor mij, legt ze verder uit. Andy zegt dat ze zich vooral prettig moet voelen in de kleding, omdat dat ook de uitstraling bepaalt. Hij laat aan Rianne weten dat ze er goed uitziet en dat ze dat zelf ook best mag vinden. Na even gekletst te hebben lopen Billy, Rianne en Andy het cordwood in om outfits uit te proberen. Bij de tweede outfit komen Do, Karin en Jacco ook kijken en laten ze weten dat Rianne er prachtig uitziet. Dit maakt Rianne emotioneel en terwijl ze in de spiegel kijkt komen er tranen in haar ogen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *