Billy heeft een verrassing voor mede bewoner Rianne

Billy heeft een verrassing voor mede bewoner Rianne

Billy heeft een verrassing voor mede bewoner Rianne. Ze roept haar dan ook apart om dit te vertellen bij het cordwood. Billy begint het gesprek door te vertellen over de eerdere gesprekken tussen hen waar Rianne heeft aangegeven zich niet altijd fijn te voelen in haar kleding. Hierdoor weet Rianne niet goed welke stijl bij haar past. Om deze reden heeft ze Billy om advies gevraagd. Ik heb er even over gedacht gaat ze verder. Waarop Rianne wat verbaasd kijkt terwijl Billy verder vertelt. Ik wil een “doorpas” bij je doen. Je hoeft niks te doen, ik ga alles voor je regelen voegt ze eraan toe. Het idee is om er op deze manier achter te komen in welke kledingstijl Rianne zich het beste voelt. Rianne is ontzettend blij met deze verassing van Billy. Met een dikke knuffel bedankt ze haar. Maar kan Billy haar ook echt helpen de juiste style te vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *