Ruud en Rowena ventileren over Jessie en Billy

Ruud en Rowena ventileren over Jessie en Billy

Ruud en Rowena hebben een gesprek gehad over een paar mede bewoners. De twee ventileren over Jessie en Billy.

Ruud en Rowena zitten buiten bij een door Ruud gecreëerd kampvuur. Ze bespreken de relatie tussen Jessie en Billy. Ruud geeft aan dat de relatie niet helemaal te begrijpen is aangezien Billy al meerdere malen heeft aangegeven er klaar mee te zijn. Rowena heeft op haar beurt wel het idee dat de twee elkaar heel leuk vinden. En begrijpt dat het moeilijk voor ze is, mede door de situatie waarin ze zitten. Maar Ruud is bang dat de liefde de ondergang van Jessie wordt. Moet je kijken hoe hij er de laatste tijd bij loopt gaat hij verder. Ruud is van mening dat het tussen Jessie en Billy nooit zal gaan werken. Wel zijn hij en Rowena het met elkaar eens dat Jessie en Billy van elkaar houden. Ruud denkt dat Jessie het moeilijk heeft met Billy maar ook met hem. En heeft het idee dat Jessie jaloers is op hem.  Ik kan nooit alleen met Billy zijn vertelt hij. Hij heeft het idee dat Jessie bang is dat Ruud er met Billy vandoor zal gaan. En Ruud komt tot de uiteindelijke conclusie dat de Jessie van het begin verdwenen is. Dit vindt hij jammer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *