Ruud ondervraagt Billy over haar relatie met Jessie

Ruud ondervraagt Billy over haar relatie met Jessie

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond, zo is Ruud erg benieuwd hoe het nou precies zit tussen Billy en Jessie en hun relatie…

Buiten vraagt Ruud dan ook aan Billy wat er precies tussen het stel speelt en of Billy er zelf nog iets van begrijpt. Billy legt uit dat ze er geen stempel op wil drukken en dat Jessie een hele goede vriend is waar ze het fijn mee heeft. Ik ben in Utopia voor mijzelf en dat vind ik het allerbelangrijkst benadrukt ze. Ruud laat weten dat de twee de indruk wekt dat ze van elkaar af willen. Maar volgens Billy is dat niet zo. We focussen ons nu op ons zelf.  Maar ik heb wel iemand nodig om alles mee te delen, gaat ze verder. Ik kan veel van Jessie’s verstandigheid leren. Wel vindt ze dat Ruud erg bezig is met het feit hoe het zit tussen haar en Jessie. Ruud reageert dat hij daar niet druk mee is en het gewoon interesse is…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 11:01

    Eindelijk eens een verstandig antwoord van Billie naar Ruud, inplaats dat ze met Ruud over Jessie roddelt
    Waar bemoeit hij zich mee, buiten een zwerver en in Utopia gedraagt hij zich als koning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *