Een avond vol kunst in Utopia

Een avond vol kunst in Utopia

Afgelopen avond ging het er gezellig aan toe in de loods. De bewoners waren met name bezig met kunst wat we in dit bericht voor je omschrijven…

Zo drukt Victoria uiteindelijk op de zoemer. Ze heeft leuk nieuws en laat trots weten dat haar gedichtenbundel binnen is. En daarmee wil ze gelijk een presentatie starten. Het is immers haar derde bundel binnen Utopia. Vervolgens vertelt ze dat de bundel mede mogelijk is gemaakt door alle bewoners, niet alleen qua productie maar ook qua inhoud. Veel van de poëzie is namelijk gebaseerd op de situaties in Utopia. Daarna leest ze voor uit haar nieuwe bundel en ook Benjamin, Ramona, Rowena en Do lezen een gedicht uit de bundel voor.

Na het voordragen van Victoria’s bundel wordt het woord aan Ramona gegeven. Ze legt uit dat vanavond de screening van haar misdaadfilm zal plaatsvinden. Een aantal bewoners hebben al de teksten van het auditiescript met elkaar doorgenomen. Ramona legt uit wat belangrijk is bij het acteren voor een camera. Zij en Bas zullen vandaag kijken wie bij welke rol past. Volgende week zal er een briefje worden opgehangen met de eerste paar gecaste bewoners, dit zullen waarschijnlijk de hoofdrollen zijn. Vervolgens spelen de bewoners n wisselende tweetallen de scènes, terwijl Ramona hen begeleidt en met Bas hun prestaties beoordeelt.  Dat was de avond wel zo’n beetje. We komen zo meteen weer terug met meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *