Vele bewoners hebben zin om mee te werken aan de misdaadfilm van Ramona

Vele bewoners hebben zin om mee te werken aan de misdaadfilm van Ramona

Ramona heeft al een aantal keer aangegeven dat ze bezig is met het maken van een misdaadfilm. Tijdens het centraal van vandaag vertelde ze hier ook al over. Onder andere dat de film in november zal worden opgenomen. Ramona schrijft zelf de scenario’s en dit zal ze doen op basis van de mensen die mee willen spelen. Ze geeft aan dat de bewoners vanavond auditie kunnen doen voor een rol in de film. En een aantal bewoners hebben al bij haar aangeklopt. Zo geeft Bas aan dat hij regieassistent wil zijn. Billy en Cemal opperen dat ze de hoofdrol willen, maar na het centraal zegt ook Romy tegen Ramona dat zij een hoofdrol wil. Even later komt ze hierop terug en geeft aan dat ze een bijrol ook wel goed vindt. Ramona wijst haar erop dat iedereen auditie mag doen en dat dan pas bekend wordt wie er een hoofdrol gaan krijgen. Karin geeft aan dat ze zeker mee zal doen aan de audities en Do wil graag crimineel spelen in de film. Er wordt gelachen en ze besluiten om er vanavond serieus voor te gaan. Denk jij dat de misdaadfilm iets gaat worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *