Kevin, Benjamin en Victoria willen Jessie steunen

Kevin, Benjamin en Victoria willen Jessie steunen

Niet alleen Rianne krijgt hulp, nee ook Jessie krijgt dat van zijn mede bewoners. Benjamin en Victoria willen namelijk een interventie voor Jessie met Kevin bespreken. Een aantal dagen geleden heeft Jessie namelijk aan de groep belooft niet meer te drinken. Als dit wel gebeurt, zal er een interventie worden gehouden. Benjamin zegt tegen Kevin dat Jessie om hulp heeft gevraagd en dat de bewoners deze hulp ook moeten geven. Victoria reageert dat ze het gevoel heeft dat ze Jessie met zijn drieën kunnen aanspreken als hij weer de fout ingaat. Instemmend merkt Benjamin op dat ze scherp moeten zijn en dat elke slok er een te veel is. Nu zit het nog vers in Jessie’s geheugen om geen alcohol te drinken, maar dat zal over een paar weken vervagen. Aangezien Kevin vaak laat nog wakker is en één van de meer volwassene en “stabiele” in de groep is, vragen Victoria en Benjamin of hij ook wil opletten. Hier stemt Kevin mee in en hij vindt het fijn dat hij gevraagd wordt. Denk jij dat Jessie het vol gaat houden of komt er daadwerkelijk een interventie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *