Kevin twijfelt erg over wie hij uit Utopia moet sturen

Kevin twijfelt erg over wie hij uit Utopia moet sturen

Vandaag moet Kevin een keuze maken, één van de genomineerden moet namelijk naar huis. Maar wat zal hij doen?

Vandaag zit Cees precies vijftien maanden in Utopia. Met die reden heeft Cees dan ook meerdere malen aangegeven vandaag, maandag 10 oktober, zijn laatste dag in Utopia zal zijn. Ongeacht of Kevin hem naar huis stemt of niet. Kevin is er dan ook niet over uit: stemt hij Jessie, Rianne of gewoon Cees. Hij bespreekt zijn twijfels met Do. Do schrikt van deze twijfels. Ze is net zoals de rest van de bewoners in de veronderstelling dat Kevin de groep zou volgen en Cees eruit zou gaan stemmen. Maar dit is niet per definitie het geval, benadrukt Kevin. En legt uit dat het niet in hem zit om de groep te volgen. Ik wil achter mijn keuze kunnen staan. En vertelt verder dat hij Cees graag in Utopia had willen houden als hij niet zelf had aangegeven te willen vertrekken. Ook geeft hij aan dat er één persoon is die niet geheel in zijn Utopia past. Do wijst Kevin erop dat wat hij ook besluit, het zijn keuze is. Samen bespreken ze de mogelijkheden. Even later voert Kevin hetzelfde gesprek met Rowena. Ook zij had dit niet zien aankomen. Zij geeft hetzelfde advies als Do de keuze ligt bij hem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *