Romy is blij, Cemal is positief veranderd

Romy is blij, Cemal is positief veranderd

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia. En vandaag staat de Utopia markt op het programma. Vanmorgen waren de bewoners dan ook op tijd op om voorbereidingen te treffen. Tijdens deze voorbereidingen hadden Romy en Billy een gesprek. Cemal en Romy hebben afgelopen avond namelijk een goed gesprek gehad, wat ze graag deelt aan haar mede bewoner.

Romy vertelt haar verhaal blij aan Billy. Ze vindt het fijn dat Cemal nu luistert en haar begrijpt. Ze wordt hier zelfs emotioneel van dit omdat ze eerder het gevoel had dat ze geen diepgaande gesprekken konden houden. Cemal heeft Romy ervan verzekerd dat ze zich geen zorgen hoeft te maken over Kevin. Dit vindt Billy fijn voor Romy en zegt dat ze ook ziet dat de spanning tussen de twee weg is. Als Romy even later in de groene slaapkamer staat deelt ze haar blijdschap ook met Do. Ze vertelt dat Cemal zich volwassen gedraagt en dat ze hem niet meer herkent na Turkije. Hij kijkt heel anders naar het leven, zo gek merkt ze op. Uiteraard komen we straks terug met een nieuwsbericht over de markt. Zal het allemaal goed verlopen? En de belangrijkste vraag kunnen de bewoners hun schulden een beetje wegwerken door de opbrengst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *